Läser:
3 anledningar att använda Docker
Dela:

3 anledningar att använda Docker

2022-01-25
3 anledningar att använda Docker

Isolerad miljö

Genom att använda Docker får ni en isolerad miljö för ert projekt. Om ni konfigurerar Docker korrekt kommer er utvecklings- och produktionsmiljö att köras i samma konsekventa miljö, vilket säkerställer att ni undviker potentiella problem som oväntade fel.

Skalbarhet och flexibilitet

Docker är ett riktigt bra val om ert projekt syftar till att vara skalbart och flexibtelt. Docker containers kan spridas över flera servrar och ni kan smidigt och enkelt testa och släppa nya versioner och uppdateringar.

Kostnadseffektiv

För en organisation är Docker ett val som kommer att resultera i kostnadseffektivtet. Ni kan köra flera docker containers på en och samma server och minimera kostnaden för att sprida ut era tjänster på flertalet servrar.

Kontakta webbyrån i Stockholm & Uppsala på 018-10 71 10 eller maila oss på info@theclever.co.


Dela:

Relaterade artiklar

Image
2019-12-20

3 anledningar att skriva unittester

Många utvecklare testar sin kod manuellt. En webbutvecklare gör ändringar, går till webbläsaren och verifierar att ändringarna slagit igenom. Att manuellt testa sina ändringar fungerar ...

Image

Webbapplikationer med Django

Vi är en webbyrå i Stockholm och Uppsala som bygger webbapplikationer med ramverket Django. Vad är Django? Django är ett ramverk som förenklar utvecklingen av ...