Hosting & förvaltning

Webbyrå i Stockholm & Uppsala som arbetar med hosting och förvaltning

Har du funderat på skalningen av din webbtjänst? Har du funderat på säkerheten och vad du ska göra när ett intrång uppstår?

Om svaret är nej så oroa dig inte - du är inte ensam. Det är många som inte lägger ned lika mycket fokus på hostingen och förvaltningen av sina webbtjänster. Att välja rätt hosting är minst lika viktigt som allt annat i processen för att utveckla tjänsten. Vi har en lång erfarenhet av driftsäkerhet och att förvalta både mindre och större komplexa system.

Digitala lösningar är färskvaror. Det är viktigt att ett system är i ständig utveckling och förvaltas på bästa möjliga sätt. Webbyrån är till ditt förfogande med duktiga utvecklare som tar han om din digitala lösning. Våra projekt både underhålls och driftas av oss. Våra serverar håller hög standard och är alltid övervakade då vi lägger mycket stor vikt på säkerheten. Webbyrån har även väletablerade processer för att hantera data och säkerhetskopior.

Vi hostar våra kunders webbtjänster gentemot ett servicesavtal som förhandlas fram beroende på ert behov.

Kontakta oss på 018-10 71 10 eller maila oss på info@theclever.co om du är intresserad av att webbyrån ska ta över förvaltningen och hostningen av din hemsida eller projekt.