Läser:
4 anledningar för att börja med Continuous Delivery
Dela:

4 anledningar för att börja med Continuous Delivery

2020-11-25
4 anledningar för att börja med Continuous Delivery

Bättre testpålitlighet

Genom att använda sig av Continuous Delivery så ökar testpålitligheten på de nya ändringar som utvecklarna introducerat. Kvaliteten på de nya funktionerna blir väldigt hög då kontinuerliga tester alltid körs innan en produktionssättning.

Effektivare produktionssättning

Att distribuera nya funktioner kontinuerligt till produktion efter att automatiskt ha testat dem ser till att koden alltid är kvalitetssäkrad. Det blir även betydligt enklare att hitta fel i systemet för att sedan snabbt och effektivt åtgärda och göra ytterligare en produktionssättning.

Kundnöjdhet

Slösa inte på dina första intryck då ett bra första intryck är nyckeln till kundkonvertering. Med Continuous Delivery kan du hålla dina kunder nöjda genom att ständigt produktionssätta nya funktioner och buggfixar.

Reducera kostnader

Automatisering minskar antalet fel som kan inträffa under en produktionssättning; att automatisera processen frigör utvecklartid som kan spenderas på produktutveckling i form av nya funktioner.

Kontakta webbyrån i Stockholm & Uppsala på 018-10 71 10 eller maila oss på info@theclever.co så hjälper vi dig att komma igång med Continuous Delivery.


Dela:

Relaterade artiklar

Image

Vad är en webbyrå?

En webbyrå är en verksamhet som har en specialiserad kompetens inom den digitalasfären med syfte att leverara digitala helhetslösningar som ska användas på Internet. En ...

Image

Webbapplikationer med Django

Vi är en webbyrå i Stockholm och Uppsala som bygger webbapplikationer med ramverket Django. Vad är Django? Django är ett ramverk som förenklar utvecklingen av ...