Apputveckling

Webbyrå i Stockholm & Uppsala som arbetar med apputveckling

Vi är en webbyrå som bygger allt från vardagliga till komplexa applikationer där det primära målet är att öka tillgängligheten och kommunikationen mellan människor och företag. I vår designprocess så inkluderar vi konceptutveckling, framtagning av design, utvecklingen av applikationen och slutligen produktionssättning. Vår webbyrå arbetar mot de senaste trenderna och med den senaste tekniken för att säkerställa att applikationen har ett tekniskt försprång.

Apputveckling är tekniskt mer avancerat än andra former av mobilanpassning. En mobil-applikation är en mjukvara som installeras på användarens mobila enhet. Mobila applikationer är utvecklade för olika operativsystem, varav de mest populära är iOS, Android och Windows Phone. Vi är alltid transparenta, och kan med det säga att alla lösningar inte alltid behöver en mobil applikation. Ibland räcker det med att använda sig av en responsiv webbplats för att uppnå sitt mål.

Vi anser att man ska välja att utveckla en mobil applikation istället för en responsiv webbsida när målet är att uppnå en bättre mobil användarupplevelse och en mer teknisk avancerad tjänst.

Kontakta oss på 018-10 71 10 eller maila oss på info@theclever.co om du är i tankarna att utveckla en app.