Läser:
Webbapplikationer med Django
Dela:

Webbapplikationer med Django

2019-08-12
Webbapplikationer med Django

Vi är en webbyrå i Stockholm och Uppsala som bygger webbapplikationer med ramverket Django.

Vad är Django?

Django är ett ramverk som förenklar utvecklingen av databasdrivna webbsidor, webbtjänster och webbapplikationer. Django bygger på programmeringsspråket Python. Python är ett kraftfullt och samtidigt smidigt språk med stöd för flera olika programmeringsparadigmer, bland annat objektorienterad och funktionell programmering. Python är ett av mest populära programmeringsspråket och intresset för språket ökar varje dag. 

Varför Django?

Django's Object Relational Mapper (ORM) underlättar arbetet med databasmodellering vilket blir resultatet av att en webbutvecklare kan fokusera sin utvecklingstid på webbtjänstens funktionalitet istället för att grotta sig ned i databasutvecklingen. 

Django är paketerat med mycket användbara funktioner. Två inbyggda finesser som är värda att nämnas är autentisering för användare och ett autogenererat admingränsnitt.

Utöver det så är django oerhört skalbart - Django är som tidigare betonat extremt modulärt och kan användas för att framställa alla typer av system. Du kan använda ramverket till att uveckla allt från personliga hemsidor, till stora komplexa IT-lösningar.

Vår erfarenhet av Django

Vi har varit delaktiga i väldigt många projekt och kan med handen på hjärtat säga att Django har varit räddaren i nöden i många fall tack vare sin modulära arkitektur. The Clever Company AB har som mål att vara kostnads- och tidseffektivt samtidigt som vi vill leverera tjänster av hög standard - Mot den bakgrunden passar Django som handen i handsken för våra ändamål. 

Företag som använder Django

Kontakta oss på 018-10 71 10 eller maila oss på info@theclever.co så hjälper vi dig med din webbproduktion!


Dela:

Relaterade artiklar

Image
2019-12-20

3 anledningar att skriva unittester

Många utvecklare testar sin kod manuellt. En webbutvecklare gör ändringar, går till webbläsaren och verifierar att ändringarna slagit igenom. Att manuellt testa sina ändringar fungerar ...