Läser:
2 sätt att skapa en hemsida
Dela:

2 sätt att skapa en hemsida

2019-09-02
2 sätt att skapa en hemsida

Idag handlar det mesta om att digitalisera sitt varumärke och vara synlig för sin målgrupp. Det första en verksamhet brukar tänka på är att skapa en hemsida. Det finns flera olika tillvägagångssätt för att skapa en hemsida och varje sätt fyller sin egna funktion. Vi tipsar dig om 2 sätt att skapa en hemsida:

Använda en sidbyggare

Du kan använda dig av hemsidebyggare likt Squarespace, Wix och Joomla, Hemsida24 utan att behöva skriva en rad kod eller anlita en utvecklare för att skrapa ihop din hemsida. Det är ett användbart sätt när du behöver något snabbt, enkelt och billigt. I många fall så fungerar hemsidebyggare bra för Proof of concept och vissa kampanjsidor. En nackdel med att använda en sidbyggare är att du i många fall använder förutbestämda mallar vilket blir konsekvensen av att du missar att förmedla det unika med ditt varumärke. 

Anlita en expert

En expert kan antingen vara en fristående webbutvecklare eller en webbyrå. När du anlitar en expert lägger de i många fall fram en online strategi, sökmotoroptimerar din hemsida och tillförser dig med en konkurrensfördel. Den största nackdelen är att experten i många fall är ett dyrare alternativ - se det därför som en investering istället för en kostnad.

Du behöver digitalisera ditt varumärke och du får inte riskera att din besökare vänder i dörren. Din hemsida är din identitet och behöver således omfamnas av strategisk utvalda marknadsföringstekniker för att sökmotoroptimeras och dra till sig rätt användare.

Kontakta oss på 018-10 71 10 eller maila oss på info@theclever.co så hjälper vi dig med att skapa din hemsida.


Dela:

Relaterade artiklar

Image

Sökmotoroptimering

Ett företags synlighet på webben är idag oerhört viktigt. Syns du så finns du. Det är av stor betydelse att ett företag fokuserar på sökmotoroptimering ...